Freesat Finland

Freesat Finland, 30-vuoden kokemus alalta jo satelliitti vastaanoton alkuajoilta antaa meille parhaat eväät suositella vastaanottolaitteita kenelle tahansa.  

Tänä päivänä Freesat Finland on erikoistunut satelliittivastaanotinten ja antennilaitteiden myyntiin ja asennukseen. Keskitymme vain tuotteisiin jotka toimivat ja ovat olleet myyntimenestyksiä. Näin voimme taata parhaan mahdollisen tuen myymillemme laitteille.

Taivaskanavat suoraan kotiisi ilman välikäsiä ammattitaidolla ja edullisesti. Asuitpa omakoti-rivi- tai kerrostalossa meillä on sinulle sopivat edulliset taivaskanavat. 

Tarjoamme kaikille tuotteille myös asennuksen ja käyttökoulutuksen edulliseen hintaan ympäri Suomen.


Kysy tuotteista ja toimitusajoista: Ota yhteyttä


Myymme tuotteitamme web-kaupan kautta tai asennettuna suoraan käyttöpaikalle. Web-kaupan tilaukset toimitetaan postin tai Matkahuollon välityksellä, maksutapana Verkkopankki, MobilePay tai Paypal-maksu (Visa, Visa Electron, MasterCard).
Nopein tapa saada tuote, tee tilaus web-kaupassa, maksa tilauksesi valitsemallasi maksutavalla ja tilauksesi lähtee viipymättä tai tulemme asentamaan laitteet suoraan paikanpäälle.
Tuotteet toimitetaan Postin tai Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen tai veloituksetta suoraan antamaasi osoitteeseen jos ostat tuotteet asennettuna. 

Freesat Finland


Email: Ota yhteyttä